28.12.2011

Triathlon on a shoestring?

Det er så mye jeg har lyst til, men som programmet "Teenage Boss" lærer både unge og gamle, penga rekker ikke til alt du har lyst på og det du virkelig trenger samtidig. Prioritering er et ord som fort vekk kan være et ord for 2012. Også for meg.

Det er selvsagt litt synd, for i 2012 blir det både halv Ironman i Haugesund og Ironman i Kalmar, men det er konkurranser som koster flesk. Lavkarbopriser.

Samtidig har jeg fått litt inspirasjon fra forskjellig hold. Fra min venn Hårek. Fra bloggen "Adventure Journal" . Noen ord her og noen tanker der. Så nå har jeg har noen vage planer om et helt anderledes triatlonår. 2012 kan bli året jeg går "back to basic" og der året mitt blir litt "triathlon on a shoestring", men til tross for det mettet med triatlonopplevelser.

Tanken er ikke ferdigknadd, men vi får se.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men kjære Bent. Tankene dine behøver ikke være ferdig knadd for at du skal dele de med oss. Hvilke tanker er det du knar? Fortell oss litt mer da.
Din Hårek

Imke sa...

Det blir spennande å sjå kva du finn på i 2012 da!
Back to basics er ikkje så dumt eigentleg, det. Då kan inspirasjonen fort koma igjen.
Adventure journal er jo inspirerande. Ein av bidragsytarane der, Alastair Humphreys(dot com) har alltid nokre gode idear.
Eg er spent Bent!

Hårek:
Eg blir heilt rørt av måten din å innlede og avslutte kommentaren din på: "Mine kjære Bent [...] Din Hårek" :)