28.06.2008

Kiss and time

Tiden, hva gjør jeg med den? Gode ting, kjedelige ting, treneting og tenketing. Sånn for å tingliggjøre tilværelsen litt. Tingeling.

Konsert er en av de tingene jeg ikke har brukt tid på og det er dårlig prioritering. En stor konsert er en stor opplevelse, det er en nær-religiøs seremoni for en religionsløs musikkelsker.

“Don’t waste time or time will waste you” er en av de virkelig gode linjene en oppmerksonhetselskende Matthew Bellamy kan levere på Knights of Cydonia. Jeg har kjøpt Muse H.A.A.R.P. Mest av alt fordi det er en fantastisk konsertfilm som følger med. Filmatiseringen er vakker, Muse er fantastisk live og alle som er på konserten kan teksten og synger med. Eller hvis de har det som jeg av og til har det på konsert – de får favorittgruppa som backingband som spiller med, når de hemningsløst og surt kan brøle ut sin egen versjon av Sangen.

Kiss derimot, Kiss er ikke et band, det er ikke rock, det er usjarmerende amerikansk sminkepop for kvisete gutter i alle aldre.

Men Kiss er også leveregelen og treningsregelen: Keep it Simple, Stupid!

Har jeg holdt det enkelt denne våren? Tja, jeg prøver å inviklifisere treningen min og mystifisere den, men ser at jeg har evnen til kun å gjøre det litt mer inviklet for hvert år.

Hvilket gjør treningsregimet mitt omtrent like innviklet som ”Love Gun”.

Men det jeg drømmer om er en trening som er så majestetisk komplisert og fullstendig som sangen som kverner i hodet mens jeg løper og mens jeg sykler:

No one’s gonna take me alive
The time has come to make things right
You and I must fight for our rights
You and I must fight to survive

2 kommentarer:

Goldie sa...

Den mest fullstendige treningen - der du får alt du trenger i en enkelt økt - er en Halv Ironman gjennomført med fullt trykk og maksimal intensitet 3-4 uker ut fra hovedmålet. Finner ikke noe bedre enn det Bent !

Hilde sa...

Leste bloggen din, må si meg uenig *S* KISS blir likt av mest kvisete gutter i alle aldre. Hummm, men ser jo ut som du har fått med deg litt da ;-) Ha en fin fin dag videre!