16.04.2010

Triatlon kommer til Østfold

Triatloninteressen eksploderer og konkurranser fylles opp fortere en kondisforumister kan si ”dårlig løpesteg”. Og nå har også det organiserte triatlonlivet kommet til Fredrikstad i form av Fredrikstad triatlonklubb.
I Vestfold finnes det mange triatlonklubber og til og med et Team. På Sørlandet finnes det klubber og i Bergen sitter triatlonpresidenten og leder sin klubb inn i konkurransen om å være Norges største triatlonklubb. I Trondheim er det triatlonklubb. På Kongsberg. Og i Oslo er det flere aktive klubber med Oslofjord triatlon i den soleklare spissen.

Men i Østfold har triatlonbevegelsen ikke fått fotfeste og vokst. Ikke til nå. Det har selvsagt vært enkelte triatleter som har surret rundt og søkt hus under hver busk og busken har ofte hatt navnet Oslofjord triatlon.

13.04.2010 endret dette seg radikalt. Denne vakre tirsdagen i april møttes ildsjeler for å stifte Fredrikstad triatlonklubb.

Siden FFK har rykket ned og bakser rundt på balløkker nede i divisjonssystemet et sted, er plassen som Fredrikstads stolthet ledig. Fredrikstad triatlonklubb er en klubb som skal jobbe for triatlon i alle dens former og som har plass til alle uansett ambisjonsnivå og evner.

Fredrikstad er som skapt for triatlontrening. Vi har svømmehaller. Vi har en vakker skjærgård med mulighet for rocka havsvømming som gir fantastiske opplevelser og god konkurransetrening. Vi har flotte sykkelveier som gir mulighet for alt du kunne ønske deg av sykkelturer. Dvs. vi sliter litt med å få til bakkesykling i timevis. Og det finnes få steder hvor du kan ha så varierte og vakre løpstreninger. Hvor vil du løpe? Skog? Kyststi? By? Landevei? Eller tredemøllene til Friskis og Svettis? Vi har alt dette og mer til og alt dette er opplevelser og treninger vi skal dele i Fredrikstad triatlonklubb. Og vi deler dem også gjerne med deg.

Inntil videre finner du klubben på denne nettsiden. Her finner du også kontaktinformasjon. I april 2010 valgte vi oss Fredrikstad triatlonklubb og vi vil gjerne at du tar samme valget.

For nå kommer triatlon til Østfold og det skal bli ille moro!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ønsker dere alt godt!

Sportslig
hilsen

Arne Olav Sunde
Oslofjord Tri

Anonym sa...

Regner med å slenge meg med i juli! Hvor mange medlemmer startet dere opp med?

Mvh
Stian Lindberg Mathisen

Bent Olav Olsen sa...

Hei Stig.

15 medlemmer er FTK nå, men vi regner jo med å vokse fort :-)