24.09.2009

Putta i bås

Dette er en liste som ikke ser videre bra ut, selv om den har mange gode elementer:
 1. Polka

 2. Polka

 3. Rock

 4. Alternative

 5. Industrial

 6. Rock

 7. Rock/Pop

 8. Rap Metal

 9. Metal

 10. Alternative & Punk

 11. Metal

 12. General Alternative

 13. General Rock

 14. Rock

 15. Pop

 16. Alternative & Punk

 17. Country

 18. Blues

 19. General Alternative

 20. Polka

 21. Polka

 22. Polka

 23. General Rock

 24. Latin

 25. Dance

Hva dette er? Artig at du spør, nå skal du høre. Her har jeg tatt spillelisten som heter ”25 mest spilte” fra min iPod og tatt vekk alt annet enn sjanger (som er hentet fra iTunes). Og når iTunes-merkelappene beskriver meg så kommer det frem et bilde av en mann med svært tvilsom musikksmak.

At jeg ofte spiller sanger som har merkelappene: Rock, Alternative, Industrial, Rock/pop, Rap Metal, Alternative & Punk, Metal, General Alternative, General Rock, Rock og Pop er noe jeg kan stå inne for. At det kan snike seg inn Country, Blues, Latin og Dance gir bilde av en mann som tåler variasjon innenfor den kontemporære populærmusikken. Altså ikke i seg selv diskvalifiserende.

Men at det er plass til fem sanger i sjangeren Polka, er utvilsomt usedvanlig tvilsomt og langt utover det vanlige. Bildet av meg selv får plutselig terylenbukse og hanglidersnipper på skjorta og et helt ubegrunnet, selvsikkert smil under en smal bart.

Kan jeg leve med en slik skam, skal jeg gå i meg selv eller må jeg sprenge klassifiseringskontoret til iTunes? Jeg bare spør.

1 kommentar:

Thomas sa...

enda grunn til å flytte til Nokia Music..