24.09.2009

Putta i bås

Dette er en liste som ikke ser videre bra ut, selv om den har mange gode elementer:
  1. Polka

  2. Polka

  3. Rock

  4. Alternative

  5. Industrial

  6. Rock

  7. Rock/Pop

  8. Rap Metal

  9. Metal

  10. Alternative & Punk

  11. Metal

  12. General Alternative

  13. General Rock

  14. Rock

  15. Pop

  16. Alternative & Punk

  17. Country

  18. Blues

  19. General Alternative

  20. Polka

  21. Polka

  22. Polka

  23. General Rock

  24. Latin

  25. Dance

Hva dette er? Artig at du spør, nå skal du høre. Her har jeg tatt spillelisten som heter ”25 mest spilte” fra min iPod og tatt vekk alt annet enn sjanger (som er hentet fra iTunes). Og når iTunes-merkelappene beskriver meg så kommer det frem et bilde av en mann med svært tvilsom musikksmak.

At jeg ofte spiller sanger som har merkelappene: Rock, Alternative, Industrial, Rock/pop, Rap Metal, Alternative & Punk, Metal, General Alternative, General Rock, Rock og Pop er noe jeg kan stå inne for. At det kan snike seg inn Country, Blues, Latin og Dance gir bilde av en mann som tåler variasjon innenfor den kontemporære populærmusikken. Altså ikke i seg selv diskvalifiserende.

Men at det er plass til fem sanger i sjangeren Polka, er utvilsomt usedvanlig tvilsomt og langt utover det vanlige. Bildet av meg selv får plutselig terylenbukse og hanglidersnipper på skjorta og et helt ubegrunnet, selvsikkert smil under en smal bart.

Kan jeg leve med en slik skam, skal jeg gå i meg selv eller må jeg sprenge klassifiseringskontoret til iTunes? Jeg bare spør.

1 kommentar:

Thomas sa...

enda grunn til å flytte til Nokia Music..