01.08.2011

Hva skal jeg velge i 2012?

Brikkene for 2012 er ikke lagt, men det er på tide å pusle litt. De som ønsker å være med på Ironmansirkuset eller andre populære konkurranser må tenke og handle raskt. Både norske og internasjonale konkurranser fylles opp meget raskt. Jeg prøver åse meg ut konkurranser som ikke fylles opp like fort. Tror jeg! Håper jeg!

I 2012 vil jeg ha flate konkurranser og konkurranser som er lette å komme til og lette å være tilstede på. Jeg orker ikke masse mas rundt flyreiser og overnatting, i tillegg til å administrere et hue som er fullt av triatlontanker og en kropp som er klar til å ta av.

Alle konkurransene som kan være aktuelle er ikke offisielle ennå og det gir litt ekstra tid til å gruble.

Det er mulig det blir IM Kalmar tidlig i august. Det hadde vært helt fantastisk og i så fall er jeg sikker i min sak. En utfordring her kan bli å finne overnatting. Det er ikke mange hoteller i Kalmar og Stadshotellet blir nok fort fullt! Konkurransen fylles nok også fort opp.

Halv IM kan det bli i Haugesund i 2012. Det er klart det hadde vært stas å være med på en stor internasjonal konkurranse med IM-stempel i Norge, men tidspunkt i overngangen juli/august er trolig lite optimalt i forhold til andre konkurranser jeg har lyst til å være med på.

Norseman har jubileum i 2012 og det blir to konkurransedager og mulighet for langt flere til å få være med på moroa. Men jeg er ikke klar for Norseman igjen på mange år. Skal jeg trene mot et mål må det være noe litt mer sosialt og en god del flatere.

Challenge København har sånn sett mange fordeler og i tillegg er både enkel reise og enkelt med overnatting soleklare vinnerargumenter.

Halv IM på Mallorca på vårparten er en konkurranse jeg veldig gjerne vil ha med meg. Spesielt hvis noen arrangerer et opplegg rundt det.

Halv IM Mallorca, Hove Tri, NM langdistanse (hvis samme tid som de siste årene) og IM Kalmar.

Det ville vært et fint triatlonår!

1 kommentar:

bruno sa...

Hva med Ostseeman vid grensen mellom Danmark og Tyskland ? Enkel logistikk og troligen flat løype.
Må vel anses som en av de nermeste IM distansene. Selv sikter jeg på Embrun i 2012 hvis jeg klarer meg gjennom Elbaman. MVH Bruno