14.11.2008

Zen valgte for meg

Etter å ha satt opp min liste over de 100 beste sangene på mp3-spilleren min. Etter å tenkt og hørt og vurdert. Etter å ha skrevet, slettet, skrevet og redigert. Etter å ha grublet over hvor mange sanger med Cave, Kaizers og Costello jeg kan ta med. Etter å ha luket ut et par låter som jeg følte jeg "måtte ha med" og som ikke egentlig var mine. Og etter å ha satt dem i en kronologisk rekkefølge. Etter at jeg har gjort alt det arbeid et så kommer det her en ny liste. En enklere liste. En kortere liste.

Inspirert av Dagbladets lille fredagslek, som de igjen har hentet fra det glimrende bladet The Word, så kommer her min tilfeldighetsliste.

De fem sangene av fem tusen som min Zen valgte å spille da den ble satt på "spill alle tilfeldig":

Tamacun - Rodrigo y Gabriela
Getaway Car - Audioslave
Barrel of a gun - Depeche Mode
Sigøynerblod - Kaizers Orchestra
Stockholm Syndrome - Muse

Jeg levde fint med det.

1 kommentar:

JAN HUGO sa...

Hei Bent! Jeg har lenge lest og blitt inspirert over dine innelgg på forumet og her inne :) Jeg er helt ny i triatlon sammenheng, men er blitt betydelig skadet av basillen. Jeg sluker alt stoff rått. Jeg bor i Harstad så de klimatiske forholdene er utfordrende, men kreativiteten er stor. Pigghjul fungerer perfekt også på glattisen. I dag tømte jeg 0,5 dl vann ut av hver vått etter en 120 minutters sykkeløkt, selvfølgelig utendørs :) Jeg hater rulla mi:) Jeg er i Oslo stort sett 3-4 ganger pr. mnd og treningsbaggen er alltid med. Satser "litt" (les. super amatør og mosjonist) mot NM 2009. Drømmen er Hawaii, men det er kun en drøm :) Kalmar i 2008 gikk på 10,48.50. Det var jeg fornøyd med siden det var min første konkurranse. Fortsett å inspirer oss smugkikkere på forumet til Oslofjord. Det gir motivasjon når "lysten" utfordres av sofaen og det som verre er... :) Kanskje ses vi på ei trening til våren. Har lyst og tid til også å legge ned treningstimer i Oslo.. Happy running :)