03.04.2009

Tilfeldighetzen

Jeg kjenner på meg at det på nytt er på tide å ha en randomizer-liste. Overlate alt til maskinene og lå Creative Zen velge 5 sanger. Forøvrig begynner jeg å bli så lei av alle feilene med den mp3-spilleren og et veldig dårlig organsieringsprogram. Så jeg gleder meg til å bytte ut Creative Zen med en Sony Walkman når den kommer i 32GB-versjon.

Men nok tomprat, til saken, her er de fem tilfeldige sangene:

1. Go square go - Glasvegas
2. Work work work (pub club sleep) – The Rakes
3. Mrs. Actually – The Like
4. Slukk meg (Før eg Brenner) – Skambankt
5. Grains of Wrath – Bad Religion

Heller ikke denne gangen noe som er direkte å skamme seg over. Men jeg er ikke egentlig veldig glad i Glasvegas og lybildet til band av typen The Rakes begynner jeg å bli en smule lei. De tre siste er bra.

Kan din mp3-spiller gjøre det bedre kanskje? Tviler!

1 kommentar:

Espen sa...

tja. Trance, Trance , Trance gjør min spiller.. Og det er bra.. :) Jeg leser at du ikke bruker musikk under race. Tror faktisk jeg ikke har løpt et eneste race uten musikk. Føler ikke at det går utover sikkerheten som du sikter til... På sykkel skjønner jeg dog det.. Morsomt å lese bloggen din. Du var den jeg trodde du var under fredrikstadløpet. Neste år kommer jeg bort å hilser. :) Husker flere fra Oslo Triathlon der. Virker som en meget bra gjeng som har det moro!