03.08.2009

Kanskje kan det ta litt tid


Jeg gikk altså ned under Kalmar triathlon. Årets store triatlonmål. Egentlig det eneste triatlonmålet jeg hadde. Alt annet var egentlig bare lek og moro.

Jeg skal skrive noen ord om Kalmar triathlon om noen dager. Akkurat nå gidder jeg ikke og vil jeg ikke. Jeg vet det høres furtent og barnslig ut, men det er litt kjipt når årets betaling for treningsinsatsen bare forsvinner. Det var dette jeg hadde gledet meg til. Og så får jeg bare med meg en god svømming (jeg har aldri svømt 3800 meter så fort som 1t18min) og en veldig sterk sykling (jeg har aldri syklet 180 km så fort som 5t42min). Det som skulle vært 42 km løping ble i stedet 5 km løping, en besvimelse eller "nestenbesvimelse" og to og en halv times svensk omsorg av tilfeldige støttetropper og medisinsk personale. En stor og varm takk til dere. Jeg er jo som kjent veldig glad i svensker og det har bare blitt forsterket.

Jeg skal skrive litt mer om dette om en stund, men nå skal jeg ikke det.

Nå skal jeg padle. Før jeg dro til Kalmar så kjøpte jeg meg en havkajakk. Og før jeg dro til Kalmar så padlet jeg ved Papper og Papperhavn. Det er ved Papper det dårlige bildet er tatt. I morgen skal jeg ut med kajakken igjen. Jeg skal legge ut fra Djupeklo og kose meg og prøve å vaske vekk sårene fra Kalmar med saltvann.

Og så skal jeg skrive litt. Tenke litt. Og legge nye planer for triatlon og meg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gode Hr Bent. bildet er ikke dårlig. det forteller noe. det representerer noe mer. du bare mistet fokus litt. grunner til at man mister fokus kan være at man glemmer hva man skal ta bilde av - i øyeblikket. uoppmerksomhet. kanskje man ikke egentlig vil ta det bildet, men hadde lyst til å ta det bildet fordi omgivelsene rundt satte som usagt krav at - det bildet er verdt å ta. Har du lagt merke til at landskapsbilder ofte alltid er i fokus. Det er fordi vi står et stykke unna og tar bildet. Linseverket gjør sitt til at når vi ser ting på litt avstand så blir det meste klart.

For egen del har jeg nå stått på avstand et års tid snart. Det er gøy. Nå er jeg sulten igjen. Og vet du hva, jeg kjøpte også kajakk i vinter. Har brukt den to ganger. Penger ut av vinduet. Nå trener jeg igjen og vil ta flere bilder igjen både med og uten autofokus.

Hilsen fra en Holmestranding ;-)

... sa...

Havets syklist! For deg skal verda rotera mange, mange gonger enno.