31.08.2009

På tide å bli ferdig med august 2009


Jeg tenkte det var på sin plass å avslutte august på en verdig måte. Bli ferdig med Kalmarfiasko og minimal trening. Glemme regnvær og gjørme. Gjøre meg klar til å ikke bare se fremover, men handle fremtidsrettet også.

Og for å gjøre det ser jeg tilbake en uke, da jeg var på Resö i Sverige. Jeg hadde ikke et klart bilde av hvordan den svenske skjærgården er. Bortsett fra at jeg visste at de har klart å unngå å bygge den ned med velstandspalass, overskuddshytter og utegriller så store som hus.

Og så var jeg på Resö, bodde på den gamle skolen og var så heldig å få en liten båttur ut til sjarmerende selskjær og pitoreske fyr. Og nå har jeg et helt klart bilde av at jeg må tilbake. Med kajakk og telt. Padle fra øy til skjær og videre til øy og skjær og skjær og ..... slå opp telt uten å måtte krangle med hyttefolk som prøver å bølle folk vekk fra øya "deres" (men jeg må nok også ta meg en tur tilbake til Herføl for å besøke "vennen min" fra hytteforeningen. Kanskje på samme dag hvert år? Gjøre det til en merkedag liksom).

I dag er jeg i Sverige igjen. Ikke på Resö, men i Göteborg. Ikke for å padle, men for å lære. Og så skal jeg benytte muligheten til å sparke i gang løpetreningen. Det skal bli deilig.

På tide å bli ferdig med august 2009 og starte å forberede seg på 2010.

1 kommentar:

Goldie sa...

Ahhhh,
den hærlige lokkende 2010.
Fremtiden Bent - mulighetene. Det ligger der og venter på oss. Snart er våren der, og vi er i Danmark igjen, eller?