11.01.2008

Bank of Dubai Oslofjord Triathlon

På bakgrunn av innføringen av det mye omstridte divisjonssystemet i norsk triatlon, ble det på forumsidene til Norges største og beste triatlon klubb (TM) høsten 2006 referert en alvorlig sak under utvikling en gang i fremtiden. Vi er en gang i nær fremtid når triatlon er folkesporten på grunn av langsiktig satsing på lagserie, NC og vintertriatlon.

Tribent.blogspot vil på dette tidspunkt ikke gjøre noe annet enn å referere saken og sikre at denne alvorlige saken ikke går i glemmeboken. Hvem som er/blir helter og hvem som var/er skurker? Les og døm selv. Ikke la andre tenke for deg. Det har de ikke kapasitet til og de har nok med seg selv.

Av Erik Jungeling/Bent Olav Olsen

LOKOMOTIVET I NORSK TRIATHLON AVSLØRT I OMFATTENDE KORRUPSJONSSAK" (Vg avslører)

Den største og mektigste triathlonklubben i Norge har etter det VG kjenner til brukt sine kontakte innenfor Politi, Påtale, Toll og Det private næringsliv til å styrke sin posisjon i triathlon-sirkuset på bekostning av andre klubber. Klubbens leder, den mektige Bent Olav "don" Olsen har etter det VG er farer dratt til Dubai og er ikke tilgjengelig for kommentar. Øko-krim sier de er redd det ikke er mye igjen i boet for kreditorene.

Politiet har etter det VG erfarer hatt klubben lenge i søkelyset etter at mindre klubber som har hatt triathleter i toppsiktet, har blitt innlemmet i Oslofjord triathlon uten at klubben har betalt overgangssummer. Forbundet har lenge vært kritiske til klubben, men av ulike årsaker vært ute av stand til å gjøre noe med det.

Triatlondespoten slår tilbake fra ørken-eksil ”latterlige beskyldninger fra Forbundet og Øko-Krim” : "Smålige beskyldninger uten vesentlig rot i virkeligheten, men desto mer rot i papirene" glefser den meget irriterte og noe forfriskede klubbsjefen, Bent Olav Olsen (41 år) fra en dekkleilighet hos Dubai Hilton (26 år) og dvergkamelen Poco (4 år).

”Jeg tror det er på tide at noen går i seg selv og prøver å bygge opp noe istedenfor å rive ned andres skaperverk og mesterverk”, fortsetter han i en mykere og pompøs tone. Det er som vi nå alle vet nettopp disse temperamentsvingningene som sammen med den grenseløse viljen til å bygge og bruke makt for egen vinning som i mange år har lammet triatlon-Norge og gitt avisene hårreisende historier brettet ut over alle andre sider enn Sportssidene.

”Det er nettopp det, jeg har fått triatlonsporten opp. Der oppe sammen med Fotball. Fotball har vært vår bench-mark. Sportsjournalister kan jo ikke skrive, så det er ingen grunn til å prøve å selge triatlon via sportssidene. De gode journalistene skriver om søppel og skandaler og folk leser søppel så vi har gitt folk det de vil ha”.

”Uttalelsene fra Nye Gamle Forbedrede Økokrim er latterlige i sin naivitet. Det er klart at de ikke kommer til å se mye til pengene. Det er to år siden et enstemmig styremøte vedtok å flytte klubbens konto til Bank of Dubai. Og kjøpe et klubbhus ved siden av banken.”

Konfrontert med de noe vage beskyldningene fra forbundet smiler han endelig. Det er ikke no pent syn, det er tydelig han har sett mye på Jack Nicholson og øvd foran speilet. Men at smilet kommer fra et sted i nærheten av hans svarte hjerte blir klart: ”Forbundet? Hvilket forbund? Å ja det norske vintertriatlonforbundet. Eksisterer de fortsatt? Det siste jeg hørte var at de ble sponset av Grønmo og hadde forbundskontor ved siden av forbrenningsanlegget for dyreavfall. Vi konkluderer vel med at de falt for eget grep? De startet noe de ikke hadde mage, hjerne eller vilje til å kjøre ut i sin logiske konsekvens. Jeg hadde. Slutt å syte!”

Når vi nevner at medlemmene i storklubben Bank of Dubai Oslofjord Triathlon er usikre, triste og skuffet tror han først at de savner han, men blir kald i stemmen når vi prøver å fortelle medlemmenes syn på despotens oppførsel. ”De vet selv at de er under kontrakt, og de vet at ingen har kommet seg ut av de kontraktene. I live. Jeg har sagt at vi skal revurdere kontraktene når vi har vunnet Bank of Dubai Norges Cup 10 ganger på rad. Og det står jeg ved. Jeg er en mann av ord”

”At Bank of Dubai Oslofjord triatlon skal vinne Norges Cupen igjen og igjen er jo en selvfølge” sier presidenten i vintertriatlonforbundet som selvsagt både vil være og er svært anonym. ”Alle konkurransene foregår jo på eksotiske feriemål og bare medlemmer av den klubben har tid eller råd til å delta der. Og det er ikke lenger noen sommertriatlonkonkurranser igjen i Norge”
Vi lar Bent Olav Olsen (41 år) få siste ord: ”Som sagt, jeg fullførte noe de startet”


POLITIET FAMLER I BLINDE
Etter det VG erfarer fomler politiet fortsatt i blinde etter fire uker kontinuerlig etterforskning av den såkalte Don Olsen/Bank of Dubai triathlon-saken.

Politiet har sendt to høyt betrodde tjenestemenn til Dubai for etterforske de finansielle omstendighetene i Triathlonklubben Bank of Dubai/Oslofjorsd Triathlon. I en pressemelding sier Politiet at etterforskningen så langt ikke har gitt konkrete holdepunkter eller tilstrekkelig beviser til å reise tiltale mot Bent Olav "don Olsen".

VG er av den oppfatting (se leder) at dette kan være indikasjoner på don Olsens kontakter innad i Politiet. Etter det VG erfarer har polititjenestemennene Jungeling og Haugen som etterforsker saken, tatt ut ulønnet permisjon på ubestemt tid. De er de siste dager sett overstadig beruset ridende på en Kamel.

Don Olsen synes fornøyd med utviklingen i saken...


En bestialsk utvikling i triatlonmaktkorrupsjonssaken?
Fredag kveld startet politiet i Dubai etter tips fra en norsk idrettsbyråkrat i gang søk med hunder i et mystisk snørasområde i det innendørs skianlegget som ligger pittoreskt til i City of Dubai.

Mistanken om at kunstsnøen skal inneholde no mer enn gjenglemte turbaner og danske turister, ble vakt etter at en gruppe norske vintertriatleter/langrennsløpere fra en ”konkurrerende” klubb har forsvunnet sporløst uten å rapportere hjem sine treningsresultater og søvnresultater hver annen time som de har fått beskjed om. Vintertriatleten har vært invitert til Dubai av Don Olsen som ledd i et utvekslingsprogram. Etter det vi kjenner til har programmet gått under navnet ”Kampuchea Triathlon”.

Politiets arbeid ble vanskeliggjort av voldelige og sannsynligvis betalte demonstrasjoner til støtte for Don Olsen, Papa Triathlon eller bare Papa T som han nå omtales i den arabiske verden.

Polititjenestemenn sendt hjem i vannære
De to polititjenestemennene som i et par dager har gått på en skikkelig grøftefyll ble søndag morgen sendt hjem i håndjern. De blir fraktet direkte til Norge for avhør i et privat jetfly fra NIF. ”At politiet famler i blinde er ikke rart når etterforskerne er sveiseblinde” sier en representant for opposisjonen. Jungeling og Haugen/Mysen blir erstattet av spesialetterforsker Holm-Olsen og en høy mystisk mann som går under navnet ”Agent Dukkelise”. Begge ankom Dubai med store ”sykkelkofferter”.

Don Olsen starter Helse-Spa
Etter det VG har grunn til å tro, har "don Olsen" alias "PapaT", startet et helse-spa i Dubai. Don Olsen har brukt det han omtaler som realiserbart aktiva i klubbkassa til Bank Of Dubai Triathlon til å kjøpe en avsidesliggende øy i den persiske gulfen.

De første til å motta et sjenerøst tilbud om opphold på øya er sentrale aktører i NTF samt den forsvunnede vintertriathleten som angivelig skal ha blitt funnet svært forkommen i en bakgate i Dubai med tydelige merker etter grevlingbitt over hele kroppen.

I en pressemelding opplyser Don Olsen at Øya er ment for personer som har behov for langvarig restitusjon og hvile. Andre personer som har mottatt invitasjonen er Fredrik Skavland, Kåre Conradi m/frue, Egil Svartedal, Kjell Magne Bondevik, Limal og komponisten bak 80 talls "landeplagen" Dover-Chales. Don Olsen sier at dette alle er personer som trenger å hvile. Lenge. Om fasilitetene på Øya er Olsen noe mer knapp med opplysningene, men sier at de skal få rikelig med "Boddy-scrub".

Stedet er forøvrig fått det VG oppfatter som det ironiske navnet HATE -ISLAND.

WTF/ITU - forbud mot Speedo, barberte legger og kort tritopp.
(NTB) Fra hovedkontoret til WTF/ITU i Dubai gikk det i dag ut en kort pressemelding: ”We, the WTF/ITU acknowledge that men and women are born different and that our sport has somewhat diminished those differences . From this day and as long as there is sand and sun in the dessert, the use of Speedo for anything else than the swimming, a short tri top and shaved legs will result in at least immediate disqualification. The new rules apply for men. National bodies might use more severe means of punishment for those breaking these rules, if they so wish, but in general not more severe than dismemberment.”

Umiddelbart etter at innholdet i pressemeldingen ble kjent, samlet det seg spontant store grupper av dubaiere i gatene som brente dukker med Speedo og kort tritopp. Det norske vintertriatlonforbundet ved sin anonyme president har ikke vært tilgjengelig for kommentar.


Fikk de et tilbud de ikke kunne avslå?
(Vi Menn) Les i neste nummer av VI Menn om den angivelige videogramdokumentasjon av det ”arbeidet” offentlige tjenestemenn og kvinner på reise til Dubai gjorde. Noen norske aviser har skrevet at de fomlet i mørket og noen har skrevet at de famlet. Vi Menn har sett at de er i mørket og Vi Menn kan bekrefte fomlingen og famlingen. Følg vår reporter på et hett oppdrag i triatlonmetropolen Dubai.

Streika blant de norske triatletene brer seg
(Klassekampen) Verdens idrettsmenn er en del av den internasjonale arbeiderklassen. Dette er de siste kroppsarbeiderne i det post-industrielle samfunn. Og av alle marginaliserte grupper er kanskje de norske triatletene de som har vært mest utnyttet både av forbund og en korrupt elite innen et voksende og hensynsløst neo-kapitalistisk internasjonalisert klubbsystem. I dag slo de tilbake med kraft og fart. Magre og glatte, men sinte og mange. Tusenvis av norske triatleter og deres sympatisører ”Tri-Pionerne” tok i dag klokken 09:09 kontroll over sentrumsgatene i Oslo og utvalgte havneområder, strender og svømmehaller i Norge.

I Oslo syklet og løp de opp og ned Karl Johans gt hele i badebukse og bh med paroler skrevet på overarmer og legger med svart tusj: ”Ikke faan, nok er nok, nei til salg av dop og kropp”, ”Vi kler oss som vi vil”. ”Nei til utenlandske stevner”, ”Kortere stevner nå, max 13 timers arbeidsdag”, ”Nei til salg av arvesølvet, nasjonaliser Oslofjord triatlon”, ”Seieren følger oss som faen”, ”Vintertriatlon må dø” og ”Gratis service på Polar”.

I Leknes i Lofoten brøt en gruppe triatleter seg inn i et fiskeoppdrettsanlegg og gjennomførte en ”punktdemonstrasjon” i en av mærene. ”Selv oppdrettslaksen har bedre treningsforhold, mat og dop enn det vi har” utalte en frustrert talsmann for gruppa ”Triatlon i Nord”.
I kveld vil det være solidaritetskonsert i Folkets hus til inntekt for de streikende triatletene. Appeller.
Siste nytt: Anti-idrettstroppen til Garden skal være mobilisert.

Får han noen gang sin (Triat)dom?
(VG) Har Oslofjorledelsen gjemt seg bort i en hule ved Mo i Rana? Bader de med hvaler på en strand ved La Manga? På loftet i et tomt partikontor i Nord-Romania? Med penger? Uten? Hvor er Papa T?

Det har gått to måneder siden avisenes innenriks-, utenriks-, og triatlonsider flommet over av nyheter om den skandaløse utviklingen i "Oslofjord-saken". I det stille har Triforbundet av 06 (Oslofjord eier foreløpig både navnet triatlonforbundet (med h, men den er stum både skriftlig og muntlig) og triatlonforbundet) nå på grunn av juks, drafting, bestikkelser og momssvindel, tatt fra Oslofjord triatlon alle poengene, og tvunget de til å starte i tredje divisjon i NC neste år. Sammen med klubber som Rælingen, Frikransen og STRIK. "

Dette har skjedd uten at noen har brydd seg hverken fra klubb eller andre riksdekkende medier enn VG. Men hvor er de utro politimenn og kvinner, hvor er denne "journalisten" jungeling som dekket saken for så mange andre medier, hvor er de talløse olje- og skattepenger som gikk med i en spiral av dop, zipp, carbon, tempobøyler og lycrakledde damer og menn? Hva skjer a?
Vi er redd vi aldri får svaret og vi er redd for at vi her ser en ny Orderud-sak som alle har gått lei av lenge før tiltalen skulle bli lest opp.

VG spør er det på tide å gå videre?
Hvis ja ring 467 06 Hvis nei ring 467 03

I VG i morgen
Freeze motherf#%&%& 10 meter, eller jeg skyter!!
Drafting en alvorlig forbrytelse og forbudet skal nå håndheves, om nødvendig med overdreven makt. De tidligere "såkalte" Race Marshalls vil nå bære sitt navn med rette. Sammen med en 9 mm Beretta. Les om forbundets siste forsøk på å komme denne bestialske forbrytelsen til livs.

Intervju med anonym president: "Vi må treffe bakmennene også".

Kilde for denne bloggposten : www2.oslofjordtri.com

Ingen kommentarer: