20.03.2008

Underbukser, beilende hoser og hull

Du må huske å ha på deg reine og hele underbukser/truser når du skal ut og gå. Har du ikke det og blir overkjørt, kan det få katastrofale følger for den påfølgende medisinske behandling. Er det en ting leger, sykepleiere og ambulansepersonell er opptatt av mer enn noe annet, så er det at truser i alle versjoner oppfyller renslighetsnormen. Alle vet det. Alle og mora di. Spesielt mora di.

I tillegg til hele underbenklær vil f.eks. beilere som skal gjøre sine hoser grønne, hva nå det betyr, gjøre klokt i at de samme hoser er uten hull og lyte. Ellers vil dette kunne ta vekk oppmerksomheten fra selve beilingen, noe som jo ikke er ønskelig. I hvert fall ikke for den beilende part. Grønne hoser er jo i utgangspunket litt uvanlig. Hvis det ikke er militærgrønne ullsokker vi snakker om da, men du går vel ikke og beiler med ullsokka fra rekruttskolen på deg? Så hvis vi slår fast at det dreier seg om sokker av vanlig type, men sterkt grønne, så vil jeg tro at et hull rett og slett blir litt i overkant distraherende. Så hold de beilende hoser hele og fine. Fargen får være opp til deg, må du absolutt gjøre dem grønne så skal ikke jeg misunne deg dem.

Men underbukser og beilende sokkehull er egentlig ikke det viktigste i kveld. Husk dette:

Helt vanlige sokker bør heller ikke ha hull. I hvert fall ikke når de har en løpende venstrefot inni seg og ikke når den løpende foten er på langtur sammen høyrefotkompisen sin. For når tåa stikker ut og gnisser mot joggeskoen i 90 minutter, vil til slutt det skje at en blemme vil materialisere seg.

Det var rett og slett ukas blemme.

Ingen kommentarer: