29.12.2009

Årets siste padletur?


Søndagens fysiske utskeielser startet kontrollert med 45 min på sykkelrulle. Etter det forsvant kontrollen mer og mer, men det gikk bra til slutt.

Dagens andre øvelse var padling på bøljan blå. Startpunktet for turen ble Utgårdskilen på Hvaler. Utgårdskilen fordi kulda og snøen også på Hvaler hadde modifisert landskapet. For padlingen betydde modifikasjon at snø hadde dekket førstevalgets parkeringsplass og is hadde dekket vannet i førstevalgets vik. Men Utgårdskilen er ikke no dårlig startpunkt.

Rett og slett et flott startpunkt for en tur ut mot Akerøya på ukas gråeste og mildeste dag. Dagen ga flotte bilder på netthinna. Bilder av sel, alkekonge og masse måker. Og bilde av tåke som plutselig kom.

Padling i natt og tåke er noe annet enn padling under gode lysforhold. Veldig bra jeg hadde GPS, lys og at jeg ikke var alene. Godt at Utgårdskilen er både et godt startpunkt og endepunkt for en padletur.
HMS-avdelinga har tatt på seg å jobbe litt med pakkelista for vinterpadling. Denne gangen hadde vi alt, men det var muligens ikke 100 % selvfølgelig.

Men vakkert var det! Og det er nesten en selvfølge når kajakken drar ut fra Hvaler. Så er spørsmålet om dette ble årets siste padletur eller om jeg får med en "The Double" på Nyttårsaften. Både nyttårspadling med kajakklubben og løpe Fredrikstadløpet.
Begge deler med GPS.

Ingen kommentarer: