07.11.2006

Lighten up, Francis!

"The name's Francis Sawyer, but everybody calls me Psycho."

Til tider har jeg vært fast gjest på forumet på Slowtwitch. En fast gjest av den typen som sitter rolig i et hjørne og ikke gjør så mye av seg så lenge ingen bryr seg. En fast gjest som hører på hva de andre sier, drikker sitt glass og som av og til spør om noe, men som ingen vet hvem er og ingen bryr seg om. En god løsning for alle parter.

"Any of you guys call me Francis, and I'll kill you."

I det siste har jeg ikke besøkt dette eller andre diskusjonsvannhull så ofte, for jeg blir bare så steike irritert av å være der. En rekke av de andre gjestene har hodet fullt av idioti som kommer ut i en stri støm og det gidder man jo ikke å høre på i lengden?

"Also, I don't like no one touching my stuff. So just keep your meathooks off."


Idiotene som irriterer meg og som alltid har irritert meg, er de som føler at de må beskytte merkevarene "Ironman", "Triatlet", "Maraton" osv fra å bli ødelagt av de av oss som ikke gjør det på den riktige måten eller av den rene og rette tro. Det er de som forvalter sannheten, den hellige og evige sannheten så hjelpe meg Gud/Allah/Buddha/den lille gnomen inne i steinen.

"If I catch any of you guys in my stuff, I'll kill you."

Jeg startet mitt forumbrukerliv på Kondis og der også har det vært noen slike idioter. Til nå har det ikke vært noen som har kommet frem med noe slikt på forumet til Norges største og beste triatlonklub (Copyright: Bent Olav Olsen), dvs www2.oslofjordtri.com. Uansett ville tiden deres på forumet blitt kortere enn levetiden til et engelsk band som blir hypet av NME som "the next big thing".

"And I don't like nobody touching me. Any of you homos touch me, and I'll kill you."

Hva som kjennetegner "idiotene" som det vrimler av på diverse forum? Det at de tar seg selv og det de holder på med no så j... høytidelig, selv om de bare er middelhavsfarere og mosjonister som oss andre. Dette er ikke eliten, eliten er selvsagt bare fornøyd med at noen fyller opp startlistene og sørger for at arrangører og produsenter av porno har lange ventelister, slik at det drypper noen økonomiske dråper på dem. "Idiotene" er museumsvokterne som synes at sporten mister sin "sjel" og at sporten blir devaluert av alle de som kommer i mål etter dem. Det er de som rynker på nesa av deltagere som er seine, feite, de som gjør det for å kunne "krysse av" ironman på lista over hva man "skal gjøre", de som vil ha strengere max-tid (en passende max-tid er alltid nærmeste hele eller halve time etter egen bestetid), de som mener at man bør gå gradene før man endelig skal få lov til å ta på seg nummerlappen til en IronMan osv osv.

Med ordene til den udødelige Sergeant Hulka: Lighten up, Francis.

Mottatt Sgt. Hulka, jeg bør nok det. For det får da være grenser for hva som kan irritere meg? Selv på høsten?

Ingen kommentarer: