18.03.2007

Holliday in the Sun

I don't wanna holliday in the sun, I wanna go to the new Belsen. Tull!

Det finnes en nydelig Tommy og Tigern-stripe der det blir forklart at tøytigermager er solcellepanel. Jeg fant ut i dag at jeg ikke er overmedisinert og overtrent. Jeg er rett og slett undersolt og må lades opp før sesongen starter.

Derfor skred jeg til handling og i et gløtt av sol og stiv kuling pakket jeg meg inn og satt meg ut.

Litt bedre nå og i morgen går togturen til Alvdal og Tynset. Føler meg ikke helt sikker på at våren har kommet like langt der, men håpet lever.

1 kommentar:

LEbloggen sa...

Hej Bent,

Kom du dig till Naturkompaniet och kikat på Lundhagssäckarna?

Gick in på din blogg och ser att du är i Gbg en del och att du då försöker träna. Jag såg inte att du varit uppe och tränat på Skatås. Då missar du det ett av Göteborgs smultronställen. Det ligger en bit ovanför (öst) för Örgryte och Liseberg. Du kan ta spårvagnen och sen gå upp för backen (ca 500m). Du har märkta löper fr 2.5km till 18km och inga MTB folk som kör ner dig (förbjudet med cykel på stigarna). Underlaget är skogsstig för det mesta. Om ett par månader tar du med våtdräkten och simmar i Delsjön som också ligger där.Det är garderober, bastu, utomhus pool (liten och kall) och en kafeteria. Det brann ner 2002 så jag hoppas de bibehållit andan fr tidigare år. Det är Skatås jag saknar mest efter flytten till Stavanger.....
Här står det hur man tar sig dit.
http://www.bannister.nu/goteborgxc/nyheter.php?id=16

Lycka till!

L-E