30.07.2006

Tri-camp 2006

Pressemelding fra "Tri-camp 2006", også kjent som sommerferien 2006. Ved Bent Olav Olsen, leder for Oslofjord triatlon og far til to.

Til neste år vil ikke Helene delta på barnetriatlon med redningsvest. Nå har hun lært seg å svømme. Hodet holdes på en veldig lang hals a la Tim, beina går som trommestikker og armene brukes på tradisjonell brystsvømmingmåte, men det går fremover. Først tre meter, så fem meter, så 15 meter og til slutt over til den andre siden av vannet. Vannet var 20 meter bredt, det har vi i kontrollkomiteen blitt enige om. Vi er også enige om at det var en premiesvømming og siden det skjedde på noe som kan regnes som en Oslofjordsamling (både leder, nest-leder og Guy og Maria var der, Dörthe holdt neste på å være der) og dette da var et barnetriatlonarrangement så regner jeg med at regningen for premien kan sendes til forbundet.

Åse er fortsatt veldig glad i ryggen til Adeleid, men har utviklet veldig god triatlonsmak:"Pappa, du har kuuuule hjul på sykkelen din. På triatlonsykkelen".

Forøvrig har barna utviklet en form for triatlonhumor som få andre barn skjønner noe som helst av og som ikke er no direkte isbrekker på stranda: "Atte, atte, atte tenk om triatlon hadde sykling først, så løping og så svømming, hi hi hi".

Det kan jo gå bra med dem alikevel. Bare de ikke ønsker seg rulle til jul. Rulle for sykkel med støttehjul.

Ingen kommentarer: